Akvila princip: think inside of the box; Mreža partnera i personalizovane usluge

Akvila princip: think inside of the box; Mreža partnera i personalizovane usluge

Kada u Akvili  kažemo: personalizovana usluga, ne mislimo samo na pažljivo osluškivanje Vaših želja kako bi sproveli one djelatnosti iz užeg domena našeg rada.

Kako smo rasli, mislili smo i na vaše specifične potrebe koje izlaze iz navedenih okvira, a za koje niste sigurni kome bi se obratili. Cilj nam je bio stvoriti široku, jedinstvenu i unificiranu ponudu na jednom mjestu, i to je nešto što Akvilu posebno izdvaja od kolega.

S tim u vezi, ova novina u našoj ponudi će Vas posebno obradovati: ukoliko Vam je potrebna hitna popravka u stanu, usluge izrade marketinškog ili dizajn plana prostora, geodezijsko savjetovanje, usluge ekonomiste, pravnika, savjeti bankara ili pak pomoć u kući, bejbisiterka  ili možda teško dostupan dio za omiljenog četvoro-točkaša, možete se relaksirati- sve ovo je izvodljivo i u domenu našeg rada.

Tokom svog rada, brižljivo smo gradili mrežu partnera kako bi vi mogli da iskoristite ugovorene povoljnosti, upravouop zato što živite u zgradama kojima upravlja Akvila. Zašto ne bi kupovali uz popust, imali obezbjeđenu brigu o djetetu, unaprijedili i pojednostavili život.  Parnteri sa kojima sarađujemo su zapravo VAŠI partneri, a mrežu planiramo kontinuirano širiti. Budite slobodni poslati nam sugestije.