SLAJDER-nasa-delatnost-2

Naša kompanija bavi se primarno upravljanjem objektima, a najbliža definicija navedenom bila bi sposobnost gospodarenja svim onim aspektima koji se vezuju za jedan objekat sa ciljem čuvanja i održavanja istog,kao i stalni rad na podizanju njegove vrijednosti odnosno njegovom adekvatnom valorizovanju.
Akvila je prva među jednakima u svom poslu , obzirom da je karakterišu drugačiji, moderniji pristupi i metodologije, transparentnost, fokusiranost na detalje, multitasking i personalizovanost usluge.

Akvila tim sačinjavaju profesionalci iz najrazličitijih branši, vedrog duha i pozitivnog stava prema životu, koje ujedinjuju isti ciljevi unapređenja Vaše i naše životne i radne sredine. Akvila timovi, imajući na umu širu sliku, preuzimaju cijeli niz pojedinačnih usluga: hitne intervencije i popravke, preglede i kontrole opreme, pregled instalacija poput gromobranskih i električnih, osiguranje zgrade, provjere atesta protivpožarne opreme, provjere dimnjaka i slično. Na dalje, bave se širokim spektrom usluga iz oblasti prava, ekonomije i finansija, administracije, arhitekture, dizajna i konsaltinga u oblasti nekretnina. Da, mislili smo na sve.
Uzimajući u obzir naše ciljeve i način rada, možemo reći da Akvilu odlikuje moderan pristup upravljanju objektima, želja za radikalnim unapređenjem izgleda objekata i kvaliteta života ljudi u njima ali i kontinuiran rad na polju podizanja svijesti o kulturi stanovanja.