odrzavanje

Računica je jednostavna: Kada prepustite usluge upravljanja i održavanja objekata nama, lakše ćete disati (u svakom smislu!) i imati više vremena za Vaše porodice, poslove, za sve ono što čini Život. Hajde da uprostimo svakodnevicu: dozvolite da svaka Vaša obaveza počinje i završava plaćanjem računa svakog mjeseca. Opustite se i odmorite jer ćete na raspolaganju imati profesionalce sa širokom ekspertitom iz svog polja djelovanja koji će potpuno samostalno obavljati sve usluge održavanja. Konačno će Vas umiriti spoznaja da svaki djelić Vašeg životnog i poslovnog prostora zadovoljava najviše internacionalne standarde kvaliteta.

Ovdje smo da:

  • Redovno održavamo higijenu zgrada i poslovnih prostora sa najsavremenijim tehnikama, opremom i dobro obučenim osobljem.
  • Održavamo garažne prostore, stepeništa, područja ispred zgrada, staklene površine poput prozora i terasa itd.

Kada smo kod navedenog, ponosno ističemo činjenicu da posjedujemo najnoviju tehniku u oblasti čiščenja staklenih površina sa spoljašnje strane, za što su zaduženi naši Akvila alpinisti.

Slobodno podignite kriterijume jer ćemo ih ispuniti najnovijom tehnologijom, tehnički potpuno obučenim osobljem i savremenom opremom.

Uštedjećete novac, zaštititi dom i investiciju dok će Vam s naše strane biti obezbjeđena tačnost, transparentnost, monitoring i obuka našeg osoblja.

Otkrijte kako čistim i lijepo održavanim okruženjem impresionirati privatne i poslovne posjetioce svaki dan.