O NAMA

O NAMA

U Crnoj Gori postoji veći broj kompanija koje se bave održavanjem stambenih i poslovnih objekata. Ipak, postoji samo jedna koja drži korak sa savremenim trendovima iz oblasti upravljanja i ujedno omogućava najširi spektar usluga na jednom mjestu. Zadovoljstvo nam je da istaknemo da smo pioniri ove konkretne vrste djelatnosti. Ne samo što se izdvajamo u profesionalnom pristupu svim aspektima upravljanja nekretninama poput stambenih i poslovnih jedinica već i prilagođavanjem pristupa svakom individualnom zahtjevu. Mi vas slušamo i još važnije: čujemo.

Koristeći inovativna rješenja, internacionalne dobre prakse, profesionalnost, vještine, posvećenost, obilje dobre energije naših timova, u mogućnosti smo da pružimo zaista najbolje. Istovremeno, svoje djelovanje prilagođavamo najnovijim standardima i podižemo Vaš kvalitet života na sasvim nov nivo.

Zbog navedenih razloga neke su od najuspješnijih građevinskih  kompanija i skupština stanara stambenih zgrada širom države povjerile posao upravljanja baš nama.
Akvila timovi za upravljanje zgradama angažuju najkvalitetniju ekspertizu i internacionalne dobre prakse iz ove oblasti sa ciljem održavanja izuzetnosti svoje ponude.

Ono što nikako ne treba da očekujete od Akvile je da se ponaša i djeluje kao formalna  ugovorna strana. Očekujte pristup na kakav ste navikli od komšije, prijatelja, jer mi koristimo svoju ekspertizu i poznavanje industrije da radimo kroz personalizovan način usmjeren svakom pojedincu. Očekujte da postanemo produžena ruka Vašoj organizaciji života i rada i stvorimo za Vas lijepo okruženje u kome će Vaše nekretnine vrijedjeti više.

Ukratko: Akvila neće raditi za Vas. Radiće SA Vama. U tome je sažeta sva  suština našeg poslovanja.